хотелски-софтуер-surveyontablet

Всички знаем, че мнението на клиентите и отзивите им за нашия бизнес може както да ни навреди, така и да ни изкара на върха. Именно от ревютата в специализирани сайтове като TripAdvisor, Holidaycheck и други, зависи нашата онлайн репутация.

Един от най-добрите начини да се справим с негативните отзиви е да подобрим обслужването си. Доказано е обаче, че недоволните клиенти са по-склонни да изразяват впечатленията си онлайн, отколкото доволните клиенти, дори и те да са повече.

Затова още по-ефикасен метод  да подобрим онлайн репутацията на нашия хотел, ресторант или друг туристически обект е като стимулираме удовлетворените клиенти да оставят позитивни ревюта в интернет. По този начин няколко негативни отзива няма да се отразят критично на репутацията ни.

Но как да накараме всички клиенти да оставят ревюта онлайн? Един от начините за това е интерактивния софтуер Survey on tablet.

Какво представлява софтуерът Survey On Tablet

Survey on tablet представлява софтуер с анкета от стандартни или персонализирани въпроси, която е инсталирана на определен брой таблети, поставени на ключови места в туристическия обект – на рецепция в хотела, в асансьорите, в лобито или на бара.

Тъй като методът не може да се види навсякъде, клиентите често проявяват интерес и избират да попълнят анкетата за няколко минути, знаейки че мнението им ще бъде оценено.

хотелски-софтуер-surveyontablet

Сред функциите и предимствата на Survey on Tablet са:

  • готов модерен дизайн и интуитивен интерфейс
  • професионално изготвени анкети на различни езици
  • известия по e-mail или със SMS при негативен отзив, за да може да реагирате веднага
  • безплатен пробен период, без обвързване
  • безплатна поддръжка на български език
  • достъп до профила от неограничен брой потребители и устройства
  • статистика, отчети и резултати от анализа на отзивите от вашите клиенти

Чрез осигуряване на обратна връзка от страна на гостите, имаме възможност да разберем кои са нашите силни и слаби страни, къде има възможност да подобрим обслужването, как да подхождаме с проблемните ситуации. Най-важното е, че имаме възможност да превърнем недоволните клиенти в доволни още преди да са напуснали обекта ни.

SurveyOnTablet е подходящ за разнообразни бизнеси в сферата на туризма – от хотели и къщи за гости, през ресторанти и различни видове заведения, до летища и авиокомпании. Софтуерът е готово решение, с което може веднага да вземем управлението на онлайн репутацията на нашия бизнес в свои ръце.

Всеки хотелиер или ресторантьор може да се възползва още днес от 30-дневния пробен период без никакви дългосрочни ангажименти и договори абсолютно безплатно. Свържете се с нас на тел. 0879 998 500 или на имейл info[at]travelmind.eu.