Коледни банкети и Новогодишни куверти – как да ги популяризираме

Наближава сезонът на доброто празнично настроение, подаръците за Коледа и Нова Година и… хотелските резервации. Хотелиерският бизнес оживява всяка година през декември, когато фирмите търсят къде да организират Коледния банкет, а семействата и приятелите се чудят къде да посрещнат новата година. Често изборът винаги стига до определен хотел, който предлага чудесна атмосфера и приятни емоции за празниците.

Ако вече сме готови с пакетите за Коледните банкети и Новогодишните куверти, трябва да положим много усилия, за да ги популяризираме и да спечелим нови клиенти. Ето няколко начина да го направим:

  • Редизайн на хотелския уебсайт

Уебсайтът е визитната картичка на нашия хотел. Много често това е първото нещо, което гостите виждат в процеса на резервация. Много хора могат да видят нашите пакети за Коледни банкети и Новогодишни куверти, но след това ще пожелаят да влязат в сайта ни и да разгледат хотела. Затова трябва да им предложим нещо впечатляващо и запомнящо се.

Добра идея е да направим поне малка промяна на уебсайта си като го „украсим“ с празнично настроение. Дали ще е коледен елемент в началото или празничен банер, новият дизайн силно ще повлияе на посетителя.

Коледни банкети и Новогодишни куверти – как да ги популяризираме

  • Създаване на празнична рекламна страница (Landing page)

За да си осигурим реални резултати, можем да създадем специална рекламна страница (landing page) за празничните си предложения. Така освен че ще популяризираме Коледните банкети и Новогодишните куверти, ще си подсигурим и директни резервации. Целта на тези рекламни страници е именно превръщането на интернет потребителите в реални посетители.

  • Имейл кампания

Предложенията ни за Коледни банкети са насочени предимно към фирми и компании, които искат да организират празнична вечеря за целия си екип. За да привлечем тези бизнес клиенти, един от най-ефективните начини е да направим празнична имейл кампания.

Трябва внимателно да подберем получателите, така че да пратим съобщението на правилните хора. Имейл листът трябва да включва всички подходящи компании в близост до нашия хотел, както и някои, които може да не се намират близо, но биха се интересували от възможността.

  • Facebook реклама

Facebook доста често е един от най-добрите инструменти на онлайн маркетинга в туризма. Чрез рекламата в социалната мрежа можем да достигнем до нашите фенове, до техните приятели и познати и до съвсем непознати хора. Facebook е изключително място, пълно с потенциални клиенти, до които можем да достигнем с правилно таргетиране и провеждане на рекламната кампания.

Коледни банкети и Новогодишни куверти – как да ги популяризираме

  • Отстъпки при ранни резервации

Чрез предлагането на отстъпки при ранни резервации си подсигуряваме нужната планирана заетост на хотела. По този начин и елиминираме изненадите в последния момент. Доброто планиране и организиране на празничните банкети и вечери ни гарантират спокойствие и сигурност през така натоварения Коледно-Новогодишен сезон.

За най-добри резултати за популяризирането на Коледните банкети и Новогодишните куверти трябва да сме последователни във всички канали. Ние можем да Ви помогнем с популяризирането на вашите празнични хотелски оферти по всяко време. Разгледайте нашите услуги и се свържете се с Travel Mind на info@travelmind.eu или на тел. 0879 998 500.

Препоръчваме Ви да прочетете: