Днес ученическият отбор на България по информационни технологии замина за световните финали на най-голямото състезание за информационни технологии, което тази година ще се проведе в Лос Анджелис, Калифорния.

20170727_070455

След като Георги Бошев грабна златото миналата година, сега осем ученика ще се борят да защитят титлата му. Младежи от над 140 държави са взели участие в квалификациите за тазгодишното състезание.

Българският отбор ще прекара две седмици в САЩ, през които ще получи невероятни възможности да посети офисите на гиганти като Google и Oracle, и да се наслади на атракции като Дисниленд и пътешествия по западното крайбрежие.

Като компания, подкрепяща тези невероятни таланти, искаме да Ви направим част от тяхното приключение, като отразим пътешествието им на Facebook страницата ни.

Защо ние? Защото като част от българското общество, искаме то да се развива, а най-големият потенциал да направи това има точно младежта. Целта ни е да накараме повече хора в България да вярват в потенциала си и в това, което могат да постигнат. За това трябва да се подкрепяме и да се гордеем едни с други.