Всички знаем колко е важен дигиталният маркетинг в днешно време, защото туристите са онлайн през целия процес на потребителското изживяване. Те първо търсят информация за дестинацията, която искат да посетят, четат отзиви и коментари от други туристи преди да направят своя избор, разглеждат сайтовете и профилите в социалните мрежи на различните туроператори и хотели, четат техните съвети и препоръки, свързани с конкретната дестинация… и така до като накрая изберат и запазят своето мечтано пътуване!

Горди сме, че за втора поредна година наш клиент, този път в лицето на Никона Травел, спечели наградата „Digital Masters” за ефективен дигитален маркетинг в областта на туризма, част от годишните награди на Ваканция и СПА Експо 2019! Наградата за първи път беше връчена на миналогодишното издание на изложението и е нова категория в традиционните награди на туристическата борса. Не е лесно да се отличиш с дигиталната си стратегия днес, когато всеки бизнес е онлайн и се стреми да бъде по-атрактивен от останалите, но не бива да забравяме, че освен атрактивен, дигиталният маркетинг трябва да бъде преди всичко ефективен и да ни помага да реализираме целите, които сме си поставили.

Благодарим на Никона Травел и на всички наши клиенти за доверието! За нас е удоволствие да работим заедно и сме сигурни, че ще постигаме още повече успехи в бъдеще!

Щастливи сме, че вече близо 10 години успяваме да изпълняваме своята мисия и да помагаме на туристическите бизнеси в България да бъдат още по-успешни, следвайки световните тенденции и развивайки още по-добре и ефективно своите дейности!

 

Nagrada-4