ibelsa и Професионален колеж по мениджмънт в туризма, ресторантьорство и хотелиерство „Интербизнес“

ibelsa_and_interbusiness

През март месец тази година студенти от Професионалния колеж по мениджмънт в туризма, ресторантьорство и хотелиерство „Интербизнес“ имаха възможността да се потопят в реалната атмосфера в хотелиерството и да работят с иновативния софтуер за управление на хотели – ibelsa.rooms.

Всички студенти получиха безплатен достъп до системата и създадоха акаунт на своя мечтан хотел. Заедно с част от екипа на Travel Mind, официалния представител на ibelsa за България, студентите преминаха през основните функционалности и възможности, които софтуерът предоставя и направиха първите резервации и стъпки към реализирането на своите мечти по пътя в хотелиерството.

Изключително положителни бяха отзивите за ibelsa от студентите в Професионалния колеж по мениджмънт в туризма, ресторантьорство и хотелиерство „Интербизнес“. Както студентите, които вече са работили със системи за управление на хотели, така и тези, които за първи път имаха тази възможност, споделиха, че с ibelsa се работи много лесно и интуитивно. А най-положителната обратна връзка беше желанието на студентите да продължат да работят с ibelsa и след приключване на занятията.