Всяка секунда е ценна – КАК ДА ПРИВЛИЧАМЕ, ЗАДЪРЖАМЕ И УВЕЛИЧАВАМЕ КЛИЕНТИТЕ

За кого е подходящо?

Обучението е насочено главно към търговски фирми с вериги магазини или компании, предлагащи услуги в сферата на хотелиерството, ресторантьорството, производство и др. Тя е насочена най-вече към действията и поведението на хората, непосредствено контактуващи с клиента, продаващи стоката или услугата.

Обучението също е подходящо за Мениджъри на компании в областта на туризма, мениджъри ключови клиенти, търговски и административен персонал, Мениджъри „Обучение на персонал”, Мениджъри „Човешки ресурси” и др.

Кратко описание

Ако Вие и Вашият екип можехте да погледнете дейността на фирмата или организацията си през погледа на Негово Величество Клиента, вероятно ще разберете какво е това, което го привлича, и какво е това, което го дразни понякога. Само тогава Вие ще разберете какво го кара да идва по-често или по-рядко при Вас, както и защо избира или търси други фирми, предлагащи същата стока или услуга като Вас на пазара. Не само е много по-лесно да направиш сегашните си клиенти щастливи и да ги накараш отново да се върнат, като доведат нови клиенти, но е много по-печелившо като стратегия.

Сред основните цели на обучението са:

  • Повишаване равнището на обслужване на клиентите
  • Оптимизация на работата с потребностите на клиентите
  • Увеличаване на продажбите и печалбите
  • Въздействие върху мотивацията и желанието за всеотдайност на Вашите служители

Продължителност:

Еднодневно обучение

Свържете се с нас, за да организираме Вашето корпоративно обучение, като ни пишете на имейл info@travelmind.eu или се обадите на тел. 0879 998 500! Може и да попълните формата за запитване по-долу!

Изпрати запитване:


Вижте още