ЕФЕКТИВНИ ПРОДАЖБИ И УБЕЖДАВАЩА КОМУНИКАЦИЯ

За кого е подходящо?

Обучението е подходящо за всички собственици на туристически бизнеси, мениджъри, търговци/агенти и служители, работещи в сферата на туризма.

Кратко описание

Това вътрешнофирмено обучение е фокусирано върху повишаване ефективността на продажбите, убеждаващата комуникация с клиенти и партньори и усъвършенстване на търговския процес едновременно. Вашият екип ще се научи как да печели нови клиенти, да продава отново и нови услуги на стари клиенти, и то на такива цени, каквито ще гарантират развитие на Вашия туристически бизнес. Служителите Ви ще научат каква е мотивацията на различните типове клиенти и как да подхождат към всеки един от тях.

Обучението има силен практически фокус, включва реални казуси (Ваши фирмени казуси или предоставени от обучителя най-често срещани казуси от работна среда), практическа работа и индивидуална обратна връзка от обучителя към всеки служител. В обучението са включени ролеви игри за убеждаваща комуникация и продажби, като при желание на организатора може да се добавят и за екипност, и креативност.

Продължителност

Еднодневно обучение

Може да се обедини с: Проследяващо обучение за екипа и с Коучинг сесия за управителя на туристическия бизнес

Свържете се с нас, за да организираме Вашето корпоративно обучение, като ни пишете на имейл info@travelmind.eu или се обадите на тел. 0879 998 500! Може и да попълните формата за запитване по-долу!

Изпрати запитване:


Вижте още