Маркетинг в социалните мрежи

Днес социалните мрежи се развиват с изключителна бързина и все повече хора в България ги използват, както за лични, така и за професионални цели. Развиването на маркетинг чрез социалните мрежи Ви дава възможността да достигнете до своите настоящи и потенциални клиенти много по-бързо, лесно и целенасочено.

Нашите цели са свързани с това да покажем на хората силните страни на туристическата агенция. Ние можем да създадем, развием и поддържаме страница на агенцията в следните мрежи:

  • Facebook – доказано най-голямата социална мрежа в света и идеалното място да промотирате и да печелите нови клиенти.
  • Google + – Google е най-голямата интернет търсачка в света като от основните функции на търсачката е социалната мрежа Google+. Днес сайтът има над 300 млн. активни потребители и без съмнение Google+ носи огромни ползи на бизнеса, особено в туристическата сфера.
  • LinkedIn – социална мрежа за търсене и установяване на делови контакти. В мрежата са регистрирани над 150 млн. потребители, представляващи 150 отрасли на бизнеса от 200 страни. Чрез LinkedIn можете да намирате бизнес партньори, да търсите хора, които имат интерес да работят в туристическа агенция, да се свързвате с екскурзоводи на свободна практика по цял свят и др.
  • Twitter – eфективен маркетингов канал, подходящ за привличане на нови клиенти и комуникация в реално време с текущи и потенциални клиенти.
  • Pinterest – социална мрежа, в която потребителите споделят и управляват тематични изображения. Мисията на сайта е да свърже всички хора по света чрез интересни неща от техния живот и е много подходяща за популяризиране на дестинации, туристически райони или да се свържете с много хора, които обичат да пътуват.
  • Foursquare – базирана на местоположение на обекти в определено зададен район, социална мрежа с повече от 55 млн. потребители.
  • Instagram – онлайн мобилна социална мрежа, която служи за споделяне на снимки и кратки видеа. Можете да видите как всеки турист споделя любимите моменти от своята почивка или ново преживяване. Всеки любител на агенцията може да е последовател и да следи, коментира или харесва публикации. Хубаво е да знаем какво харесват туристите ни, нали?

Свържете се с нас на тел. 0879 998 500 или на имейл info@travelmind.eu, за да обсъдим възможностите за партньорство!


Вижте още