Маркетинг в социалните мрежи

Днес социалните мрежи се развиват с изключителна бързина и все повече хора в България ги използват, както за лични, така и за професионални цели. Развиването на маркетинг чрез социалните мрежи Ви дава възможността да достигнете до своите настоящи и потенциални клиенти много по-бързо, лесно и целенасочено.

Ние можем да създадем, развием и поддържаме страница на агенцията в следните мрежи:

  • Facebook – доказано най-голямата социална мрежа в света и идеалното място да промотирате, актуализирате меню, реклама на събития и да печелите нови клиенти.
  • Google + – Google е най-голямата интернет търсачка в света като от основните функции на търсачката е социалната мрежа Google+. Днес сайтът има над 300 млн. активни потребители и без съмнение Google+ носи огромни ползи на бизнеса.
  • Twitter – eфективен маркетингов канал, подходящ за привличане на нови клиенти и комуникация в реално време с текущи и потенциални клиенти; ангажиране на аудиторията със снимки от заведението, меню, интересни факти и любопитни статии, които да донесат допълнителна стойност към репутацията на заведението.
  • Pinterest – социална мрежа, в която потребителите споделят и управляват тематични изображения. Мисията на сайта е да свърже всички хора по света чрез интересни неща от техния живот.
  • Foursquare – базирана на местоположение на обекти в определено зададен район, социална мрежа с повече от 55 млн. потребители. Локацията на заведението е от голямо значение за всеки клиент и с Foursquare популяризирате и осведомявате за точен адрес.
  • Instagram – онлайн мобилна социална мрежа, която служи за споделяне на снимки и кратки видеа. Можете да видите как всеки клиент споделя мнението си за заведението – ценна обратна връзка за Вас. Изключително силен канал за рекламиране на ястия, деликатеси, снимки на екипа и др.

Свържете се с нас на тел. 0879 998 500 или на имейл info@travelmind.eu, за да обсъдим възможностите за партньорство!


Вижте още