Маркетинг в социалните мрежи

Днес социалните мрежи се развиват с изключителна бързина и все повече хора в България ги използват както за лични, така и за професионални цели. Развиването на маркетинг в социалните мрежи Ви дава възможността да достигнете до своите настоящи и потенциални клиенти много по-бързо, лесно и целенасочено.

  • Facebook – доказано най-голямата социална мрежа в света и идеалното място да промотирате и да печелите нови клиенти.
  • Instagram – тази социална мрежа вече изключително много се доказа като ефективен инструмент за вдъхновяване на вашите потеницални гости. Възползвайки се от тенденциите с правилната стратегия и визуално съдържние може да се постигне много.
  • Google Plus – Google е най-голямата интернет търсачка в света като сред основните функции на търсачката е и социалната мрежа Google+. Днес сайтът има над 300 млн. активни потребители и без съмнение Google+ носи огромни ползи на бизнеса, особено в туристическата сфера.
  • LinkedIn – социална мрежа за търсене и установяване на делови контакти. В мрежата са регистрирани над 150 млн. потребители, представляващи 150 отрасли на бизнеса от 200 страни. Чрез LinkedIn можете да намирате бизнес партньори, да търсите хора, които имат интерес бъдат част от екипа на хотела, да се свързвате с екскурзоводи на свободна практика по цял свят и др.
  • Twitter – eфективен маркетингов канал, подходящ за привличане на нови клиенти и комуникация в реално време с текущи и потенциални клиенти.
  • Pinterest – социална мрежа, в която потребителите споделят и управляват тематични изображения. Мисията на сайта е да свърже всички хора по света чрез интересни неща от техния живот и е много подходяща за популяризиране на дестинации, туристически райони или да се свържете с много хора, които обичат да пътуват.
  • Foursquare/Swarm – базирана на местоположение на обекти в определено зададен район, социална мрежа с повече от 55 млн. потребители.

Свържете се с нас на тел. 0879 998 500 или на имейл info@travelmind.eu, за да обсъдим възможностите за партньорство!


Вижте още