ОБУЧЕНИЕ НА ОБУЧАВАЩИ

За кого е подходящо?

Мениджъри и експерти от всички функционални области, участващи в разработването и изпълнението на корпоративна/вътрешно-фирмена програма за обучение. Обучението също така е подходящо за мениджъри и специалисти, които наред със своите основни функции са ангажирани с обучение и развитие на служители в рамките на компанията.

Кратко описание

В индустрията на гостоприемството и във всяка индустрия, свързана с клиенти, всичко се свежда до предлагания сервиз и качествено ниво на обслужването. Вие ще се научите как да развивате нови умения и компетентност на екипа, с който работите. Ежедневното и постоянно обучение на персонала за оказване на най-високо ниво на услугите и обслужване на клиентите във всякаква ситуация, както и професионалното му израстване и увереност в собствените му умения е част от Вашата роля като Обучаващ.

Сред основните цели на обучението са:

  • Усъвършенстване на Вашата компетентност като Обучаващ и способността Ви ефективно да обучавате и развивате Вашия екип
  • Професионален ръст и развитие на Вашите сътрудници и Вас самите.
  • Повишаване на професионалната Ви увереност
  • Увереност в това, че корпоративните/вътрешно-фирмените стандарти на Вашата организация са постигнати
  • Придобиване и усъвършенстване на Вашите презентационни умения

Продължителност

Двудневно или 2,5 дни обучение

Свържете се с нас, за да организираме Вашето корпоративно обучение, като ни пишете на имейл info@travelmind.eu или се обадите на тел. 0879 998 500! Може и да попълните формата за запитване по-долу!

Изпрати запитване:


Вижте още