Онлайн маркетинг и репутация

Всяка туристическа агенция трябва да поддържа ефективен онлайн маркетинг и да управлява своята репутация в интернет и за това разработихме ефективна бизнес система за управление на онлайн маркетинга и репутацията за туристически агенции Това ще улесни намирането ни в днешния дигитален свят, ще ни помогне да продаваме повече и да сме по-конкурентоспособни. В пакета ни са включени следните услуги:

  • Поддръжка на Facebook страници – най-голямата социална мрежа в света е идеалното място да промотирате бизнеса си и да печелите нови клиенти. Освен връзка с клиентите, мрежата позволява силно таргетирана реклама, която да достигне до правилните хора в правилния момент. Ефективното поддържане на Facebook страница може да донесе много нови клиенти на вашата туристическа агенция.
  • Маркетинг за други социални медии: Google+, Twitter – ако присъствието във Facebook не е достатъчно, можем да ви предложим и маркетинг за други подходящи социални мрежи като Google+ и Twitter.
  • SEO оптимизация за търсачки – процес, който подобрява видимостта на вашите оферти в резултатите от търсенето в интернет по определени ключови думи, които предварително сме проучили и съгласували. Оптимизацията за търсачки е дългосрочен процес, който носи трайни резултати за агенцията.
  • SEM – изготвяне на интернет маркетинг кампании чрез платена реклама в големите интернет търсачки, която помага за подобряване на видимостта на сайта на туристическата агенция при търсене. Обикновено SEM има краткосрочен ефект в зависимост от времетраенето на рекламната кампания.
  • Онлайн рекламни кампании – реклама в подходящи за целта сайтове, търсачки и платформи, с които да създадем познаваемост на бранда и цялостен положителен имидж на туристическата агенция чрез Google Adwords и Facebook Ads.
  • Email маркетинг за туристически агенции– създаване и осъществяване на успешни имейл маркетинг кампании за туристически агенции с цел увеличаване на резервациите и познаваемостта на бранда.

Свържете се с нас на тел. 0879 998 500 или на имейл info@travelmind.eu, за да обсъдим възможностите за партньорство!


Вижте още