Онлайн маркетинг за заведения

Онлайн маркетингът и репутацията на заведенията са изключително важен елемент за успешното функциониране на бизнеса и привличането на повече клиенти, ето защо разработихме и ефективен бизнес пакет, който комплексно развива бизнеса Ви онлайн. Ако искаме клиентите да ни намират по-лесно, да продаваме повече чрез интернет и да увеличим резервациите си, трябва да сме онлайн. Затова Ви предлагаме следните услуги:

  • Поддръжка на Facebook страници – най-голямата социална мрежа в света е идеалното място да промотирате бизнеса си и да печелите нови клиенти. Освен връзка с клиентите, мрежата позволява силно таргетирана реклама, която да достигне до правилните хора в правилния момент. Ефективното поддържане на Facebook страница може да донесе много нови клиенти.
  • Маркетинг за други социални мрежи – освен Facebook, заведенията могат да се възползват и от други социални мрежи, за да привличат клиенти и да поддържат своята онлайн репутация. Това могат да са Google+, Foursquare, Twitter, Pinterest и др.
  • Email маркетинг за заведения – изготвяне и осъществяване на ефективни имейл маркетинг кампании за заведения с цел увеличаване на резервациите и познаваемостта на бранда.
  • Локално SEO – оптимизация за локалните резултати в Google и други интернет директории, което ще помогне клиентите да Ви намират на картата много по-лесно. Локалното SEO за заведения има дългосрочен ефект.
  • SEM – интернет маркетинг чрез платена реклама в големите интернет търсачки, която помага за подобряване на видимостта на сайта на заведението при търсене. Обикновено SEM има краткосрочен ефект в зависимост от времетраенето на рекламната кампания.
  • Онлайн рекламни кампании – реклама в подходящи за целта сайтове, търсачки и платформи, с които да създадем познаваемост на бранда и цялостен положителен имидж на заведението чрез Google Adwords и Facebook Ads.
  • Управление на онлайн репутация – събиране на данни и анализ на текущата онлайн репутация на заведението, както и предприемане на мерки за подобряването й – по-малко негативни отзиви в интернет и повече доволни клиенти.

Свържете се с нас на тел. 0879 998 500 или на имейл info@travelmind.eu, за да обсъдим възможностите за партньорство!


Вижте още