Channel Manager

mappingmasterchannelmanager

 

Mapping Master Channel Manager е софтуер за управление на каналите за резервации в хотелиерството. Системата осигурява лесен, бърз и удобен начин за управление на цените и наличните стаи в няколко онлайн резервационни портала едновременно от едно място.

Използвайки софтуера Mapping Master няма да ви се налага да посещавате всички сайтове за резервации (Booking, Expedia и други), за да правите промени. При постъпване на нова резервация, от който и да е от тези канали, системата автоматично синхронизира наличностите във всички останали портали.

Използвайки Mapping Master, Вие може да увеличите каналите си за резервации, а оттам и продажбите си в над 60 свързани платформи. Сред тях са Booking, Expedia, Agoda, BedandBreakfastworld.com, Ebookers.com, Familyskiing.com, Holiday Insider, HostelWorld.com, Hotel.de, Kayak.de, Trip.com и много други.

✓ Хотели

✓ Хостели

✓ Къщи за гости

✓ Курортни комплекси

Софтуерът за управление на каналите за резервации Mapping Master е подходящ за ваканционни комплекси, хотели, хостели, къщи за гости и други обекти за настаняване, които използват повече от един онлайн канал за резервации (уебсайт, Booking, Expedia, Holidaycheck и други) и искат да увеличат своите продажби в други канали и да управляват още по-ефективно резервациите си.

Може да се възползвате от 30-дневния пробен период с Mapping Master Channel Manager още днес. Ние ще Ви помогнем да се регистрирате в системата, да свържете профилите си и да започнете да управлявате продажбите си по-ефективно. Ще имате достъп до акаунта си от всеки компютър и мобилно устройство.

Използвайки Mapping Master, Вие като хотелиер, заедно с Вашия екип, може да спестите време и да увеличите ефективността на продажбите си. Основните предимства на Mapping Master са:

> Уеб базиран софтуер – няма нужда от дълги инсталации и технологични умения

> Всичко на едно място – виждате всички канали за резервации и активностите в тях на едно място, без да е нужно да посещавате десетки сайтове, за да правите промени

> Синхронизиране в реално време – всички резервации се отчитат в реално време и автоматично обновяват наличностите в останалите канали

Управлявайки всички канали за продажби от едно място, Вие ще може да спестите време и да се съсредоточите върху други важни аспекти на Вашия хотелиерски бизнес. Освен това ще повишите ефективността на продажбите си, ще може по-лесно да прилагате нови ценови и продажбени стратегии и по този начин да увеличите своите резервации.

Избирайки Mapping Master Channel Manager, Вие получавате:

✓ 30-дневен безплатен тестови период без обвързване

✓ доказан на международния пазар уеб базиран софтуер

✓ лесен за управление и ценово достъпен софтуер

✓ безплатно инсталиране на клиентски профил и безплатно начално обучение

✓ доверен партньор в лицето на Travel Mind


Вижте още