Reputize

aaeaaqaaaaaaaabuaaaajgzjn2njnzuxltzlntktngi3nc04zgqzltm5ndcwmwu3ztvhza

Reputize представлява специално разработен софтуер за управление на онлайн репутацията на хотели. Той Ви дава възможност да подобрите многократно представянето си в големи онлайн туристически агенции, социални мрежи и други сайтове за клиентски отзиви и по този начин да си спечелите повече клиенти и приходи.

Reputize се състои от три основни услуги: цялостен анализ на онлайн репутацията, управление на онлайн репутацията и създаване на анкети с достъп от различни устройства. Всичко това прави Reputize идеалния спътник на всеки хотелиер по пътя към перфектната онлайн репутация.

✓ Хотели

✓ Къщи за гости

✓ Хостели

✓ Курортни комплекси

✓ Летища и авиокомпании

Софтуерът Reputize е подходящ за различни бизнеси в сферата на туризма – за хотели и къщи за гости, а дори и летища и авиокомпании. Reputize е идеалният начин да вземете в ръце управлението на Вашата онлайн репутация и по този начин да подобрите цялостното представяне на Вашия обект.

Reputize е готов за инсталиране софтуер, който не изисква никакви специални технически умения. Eдинственото, което трябва да се направи, е да се конфигурира спрямо характеристиките на Вашия хотел.

Reputize ще Ви помогне да разберете какви са реалните изисквания на Вашите гости и да подобрите качеството на предлаганите услуги. Чрез опцията за събиране и анализиране на информацията от всички отзиви на Ваши клиенти, Вие можете многократно да подобрите онлайн представянето си, което ще позволи клиентите да Ви намират много по-лесно. Освен това можете да ползвате анкетите на Reputize на неограничен брой устройства и да ги поставите навсякъде в хотела – в стаите, в асансьора, в спа центъра, на рецепция…

С използването на Reputize Вие си осигурявате още един помощник в управлението на своята онлайн репутация. Софтуерът е чудесно допълнение към цялостната стратегия за онлайн маркетинг и може да Ви помогне да подобрите представянето си в интернет, да увеличите приходите си, както и броя на доволните си клиенти. 

Чрез анкетите на Reputize Вие можете да подобрите многократно своето класиране в един от най-големите сайтове за отзиви Holidaycheck и по този начин да достигнете до по-голям брой хора. Колкото повече отзиви има Вашият хотел, толкова повече клиенти може да очаквате в резултат на повишената онлайн репутация.

Избирайки Reputize, Вие получавате:

  • Доказан на международния пазар, лесен за управление и ценово достъпен софтуер.
  • Безплатен пробен период, без обвързване.
  • Безплатно инсталиране на клиентски профил.
  • Безплатно начално обучение.
  • Висококачествена безплатна поддръжка на български език.
  • Достъп по всяко време и на всяко място – през Вашия смартфон, таблет или настолен компютър от всяка точка на света.
  • Сигурност на Вашите данни.
  • Надежден партньор в лицето на Travel Mind, без допълнителни разходи, неочаквани завишения на цените, нито обвързващи дългосрочни договори.


Вижте още