ОБУЧЕНИЯ

Искате ли винаги да сте в крак с най-новите тенденции в туризма? Да сте сред най-ефективните, гъвкави и целенасочени компании в сектора? Да се учите от професионалисти като надграждате настоящите знания и умения и получавате нови? За нуждите на туристическия сектор Travel Mind повече от пет години организира полезни практически събития и обучения, насочени към хотелиери, ресторантьори, туристически агенти и хора с интереси в сферата на туризма.

В зависимост от нуждите на участниците, Travel Mind организира три типа събития:

  • Travel Mind Workshop –  От 2011-та година конференцията Travel Mind Workshop привлича участници с практически съвети, реални примери и различни гледни точки, които покриват всички теми в туризма. Всяка издание на конференцията е с изключително богата програма, разработена специално за туристическия сектор.
  • Тренинги – Тренингите на Travel Mind са със силен практически фокус и са насочени към по-малки групи от по 20-25 души, но отново изцяло към туристическата индустрия. Форматът е интерактивен и позволява да се разгледат много въпроси и да се работи по конкретни казуси и примери на участниците на цени между 170 и 250 лв..
  • Корпоративни обучения – Тези обучения са разработени за постигане на цели или за разрешаване на корпоративни проблеми в отделни фирми, съобразно техните нужди и специфики, стартиращи на цени от 200 лв на час. Ние сме до Вас за всичко, от което се нуждаете, за да развивате своя бизнес успешно! Вижте всички корпоративни обучения и се свържете с нас на тел. 0879 998 500!

АКТУАЛНИ КОРПОРАТИВНИ ОБУЧЕНИЯ: